0

OR

G
Coffee

3
  • Walpoortstraat 26
  • 9000 Gent

Espressobar Or is een vaste waarde in de Gentse koffiewereld. De barista staat bekend voor de gezellige drukte en is voor veel Gentenaren de ultieme hang out.

OR Gent
3
Foto © Filip De Smet
OR Gent
3
Foto © Filip De Smet

Waarom?

  • De eigenaars van koffiebar OR hebben een eigen koffiebranderij in Aalst. Koffie moet dus niet van ver komen om heerlijk te zijn. De barista is een algemeen begrip in Gent en omstreken omwille van hun verse koffie. De vroege vogels zijn bij OR al welkom vanaf half acht. Geen tijd gehad om uitgebreid te ontbijten? Bestel een take away koffiemok en start je dag met een kop huisgebrande koffie. 
  • Wie minder gehaast is, komt hier voor zijn krant te lezen, van een boek te genieten of gewoonweg ongegeneerd naar buiten te kijken aan de toog aan het venster. De espressobar biedt een aantal heerlijke ontbijtformules aan voor een klein hongertje. De zoetebekken kunnen er voor chocoladetaart, brownies en andere lekkerheden gaan. Wat dacht je van een Nutty latte? Koffie met melk, nootsiroop, slagroom en nootjes. Deze koffiebar is ongetwijfeld een bezoekje waard!
  • De Gentse OR ligt bovendien in een van de hippe buurten van Gent en wordt omringd door super leuke shops. Ga, na een gezellige namiddag shoppen, eens langs bij de Espressobar OR en ontdek hoe échte koffie smaakt. 
19.09.2015
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten