0
Dresen Oostende

Optiek Dresen

G
Fashion

2
  • Vlaanderenstraat 10
  • 8400 Oostende

De perfecte bril uitkiezen is geen makkelijke klus. Welke montuur past bij de vorm van je gezicht of toch maar een zonnebril? Optiek Dresen is jouw redder in nood!

Dresen Oostende
2
Foto © Dresen

Waarom?

  • Hier heb je keuze uit 100 verschillende modellen, monturen, merken en stijlen. De winkel bestaat al sinds 1956 en is een gevestigde waarde aan de kust. Nergens anders vind je een uitgebreidere collectie van verschillende merken als hier. 
  • In het gamma vind je brilmonturen, luxemonturen, zonnebrillen, readers en verrekijkers. Je hebt keuze uit high end merken als Dior, Chanel, Gucci, Céline, Bvlgari en Tom Ford. Heb je hem nog steeds niet gevonden, kijk dan eens tussen Ray Ban en Persol. Als je hier je smaak niet vindt, dan weten wij het ook niet meer.
  • Nadat je jouw ideale bril hebt gevonden, is het tijd om je ogen op te meten. Handig, want dat kan je ook meteen doen bij Optiek Dresen. Via een een welbepaald stappenplan kan je terecht in het Relaxed Vision Center. WIl je verder kunnen zien, dichter bij, scherp achter je laptop of specifiek tijdens het autorijden? Optiek Dresen kan dit allemaal voor je regelen. 
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten