0
Ogst Hasselt

Ogst

G
Food

3
  • Ridder Portmansstraat 4
  • 3500 11836

Op zoek naar de perfecte balans tussen authenticiteit en de laatste food trends? Ogst is de plek bij uitstek voor rasechte foodies en wijnliefhebbers.

Ogst Hasselt
3
Foto © Thomas De Bruyne

Waarom?

  • Chef Sébastien Wygaerts heeft al heel wat toprestaurants op zijn referentielijstje staan waaronder ook de sterrenzaak 'Couvert Couvert' in Leuven. Nu heeft hij er met zijn Ogst nog een toprestaurant bij en dit in de gezellige binnenstad van Hasselt.
  • Ogst is dialect voor “oogst” waarmee de twee boezemvrienden de nadruk op authenticiteit willen leggen. Originele, verfijnde en lichte gerechten vol intensiteit zijn bij Ogst de grootste kenmerken. Elke middag kan je van een 3-gangen lunchmenu genieten en deze wisselt dagelijks om de beste kwaliteit te garanderen. 's Avonds kan je à la carte eten of kiezen uit een 4- of 5-gangen menu. 
  • Fans van een heerlijk glas wijn zijn bij Ogst ook aan het juiste adres. Diederik Herbots is een bezielde wijnkenner die bij elk gerecht een aangepaste wijn weet te vinden. Met focus op natuurwijnen komt de zuiverheid van het hele Ogst-verhaal volledig tot zijn recht. 
Ogst Hasselt
3
Foto © Thomas De Bruyne
Geschreven door Alexia Vanden Berghe
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten