0
NOEN Mechelen

NOEN

G
Coffee / Food

4
  • Leermarkt 24
  • 2800 12255

NOEN is de Mechelse place to be om een lekker ontbijtje of lunch mee te pikken. In deze hippe zaak kan je ook genieten van heerlijk huisgemaakt ijs van Eiskreem.

NOEN Mechelen
4
Foto © NOEN

Waarom?

  • Bij Noen kan je heerlijk uitgebreid ontbijten en brunchen. Ben je net te laat uit bed gerold? Geen probleem want lunchen kan je hier ook. Een luxeontbijt voor 2, een toastje met guacamole en spiegelei of notenbrood met geitenkaas en sla; alles wat op de kaart staat doet onze buikjes rommelen van de honger. Voor je begint te smullen zeker niet vergeten een toffe foto te maken want het interieur en presentatie van je bestelling zijn ontzettend Instagram worthy
  • Noen gaat ook verschillende collabs aan met jonge designers voor in hun interieur. 1 daarvan is het Portugees designteam dat het coole brand Orikomi heeft opgericht. Toffe spullen zoals lampen, een rekje en tote bags kan je trouwens ook shoppen op hun webshop.
  • Naast Noen hebben deze 2 gepassioneerde ondernemers ook een eigen roomijsmerk, Eiskreem. Elke maand hebben ze 3 specifieke smaken in de aanbieding en alleen al door de grappige namen krijg je zin in een vers gedraaid ijsje. Wat dacht je van blauwebes- bloesem, brusselse wafel of banaan- mokka smaken? Check ook hun site want je kan er lid worden en dan bezorgen ze een lading Eiskreem simpelweg bij jou thuis!
NOEN Mechelen
4
Foto © NOEN
NOEN Mechelen
4
Foto © NOEN
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten