4

NOEN

G
Coffee / Food

  • Leermarkt 24
  • 2800 Mechelen

NOEN is de Mechelse place to be om een lekker ontbijtje of lunch mee te pikken. In deze hippe zaak kan je ook genieten van heerlijk huisgemaakt ijs van Eiskreem.

NOEN Mechelen
4
Foto © NOEN

Waarom?

  • Bij Noen kan je heerlijk uitgebreid ontbijten en brunchen. Ben je net te laat uit bed gerold? Geen probleem want lunchen kan je hier ook. Een luxeontbijt voor 2, een toastje met guacamole en spiegelei of notenbrood met geitenkaas en sla; alles wat op de kaart staat doet onze buikjes rommelen van de honger. Voor je begint te smullen zeker niet vergeten een toffe foto te maken want het interieur en presentatie van je bestelling zijn ontzettend Instagram worthy
  • Noen gaat ook verschillende collabs aan met jonge designers voor in hun interieur. 1 daarvan is het Portugees designteam dat het coole brand Orikomi heeft opgericht. Toffe spullen zoals lampen, een rekje en tote bags kan je trouwens ook shoppen op hun webshop.
  • Naast Noen hebben deze 2 gepassioneerde ondernemers ook een eigen roomijsmerk, Eiskreem. Elke maand hebben ze 3 specifieke smaken in de aanbieding en alleen al door de grappige namen krijg je zin in een vers gedraaid ijsje. Wat dacht je van blauwebes- bloesem, brusselse wafel of banaan- mokka smaken? Check ook hun site want je kan er lid worden en dan bezorgen ze een lading Eiskreem simpelweg bij jou thuis!
NOEN Mechelen
4
Foto © NOEN
NOEN Mechelen
4
Foto © NOENBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo