0
Mission Masala

Mission Masala

G
Food

3
  • Dendermondestraat 68
  • 2018 Antwerpen

Met Mission Masala is Antwerpen een spicy Indisch restaurant rijker. Zij is foodie in hart en nieren, hij is DJ (but likes it spicy) en samen vormen ze het pittig duo achter deze nieuwe zaak.

Waarom?

  • Back to her roots: al sinds ze klein was roert Pavan (de oprichtster) mee in de potten van haar mama. Zo leerde ze de geheimen van de Indische keuken. Bovenop haar roots heeft ze al jaren ervaring met haar foodtrucks die ze samen met haar BF Tim uit de grond stampte. Lekker eten verzekerd! 
  • Indian food met urban coolness: de keuken is super uitgebreid en divers met opties voor zowel veggies, vegans & meat lovers. Je vindt er ook de klassiekers zoals tandoori chicken, samosas en njammmieee kikkererwtencurry. Sommige classics toverden ze om tot burgers. Hierbij drink je een heerlijke mango lassi cocktail of een koud Indisch biertje. 
  • Totaalbeleving: naar Mission Masala ga je niet enkel voor het soulfood maar ook voor de totaalervaring. Samen en apart reisden Pavan en Tim de hele wereld rond. Al deze ervaringen staken ze in hun eigen droomplek Mission Masala. 
Mission Masala
3
Foto © Gilles Draps
Mission Masala
3
Foto © Gilles Draps
Geschreven door Ode Libotte
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten