0

Makisu

G
Food

3
  • Baljuwstraat 5
  • 1000 Brussel

Bij Makisu eet je fast casual: de efficiëntie van fastfood wordt behouden, zonder in te boeten op kwaliteit. Aanrader voor de sushi-liefhebber on a budget.

Makisu Brussel
3
Foto © Makisu

Waarom?

  • Voor wie geen tijd heeft om uitgebreid te tafelen maar wel zin heeft in een Japanse specialiteit is dit de ideale plek. Bestellen gebeurt aan de toog, naar voorbeeld van het fast casual-concept. Op vrijdag en zaterdag is het hier heel druk, dus daar moet je wel rekening mee houden. Geen zin in de drukte? Je kan ook voor de take-away gaan.
  • Bij Makisu vind je enkel maki’s. Maki is gerolde sushi in cilindervormige stukjes, gevormd met behulp van een makisu, een bamboe matje. Maki is over het algemeen gerold in nori en gevuld met twee of drie ingrediënten die zijn gekozen op smaak en kleur. Je kan vooraf uit een tiental soorten maki’s kiezen, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf maki’s samen te stellen. Er is keuze uit zo’n 35-tal ingrediënten. Een aanrader is de WTF: een maki met foie gras en zoete uien compote.  
  • Bij deze sushibar ga je buiten met je buikje gevuld voor zo’n 12 euro. In sushiland zonder twijfel de beste hotspot in Brussel wat prijs-kwaliteit betreft. 
Makisu Brussel
3
Foto © MakisuWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten