0

M Museum

G
Deco

4
  • Leopold Vanderkelenstraat 28
  • 3000 184

Ben je in Leuven en heb je zin in culturele vibes? Plan dan een bezoekje aan het M-Museum in! Een creatieve hotspot waar cultuurliefhebbers thuis zijn.

M-Museum in Leuven
4
Foto © M-Museum

Waarom

  • Het indrukwekkende, moderne museumgebouw is gelegen in het hartje van Leuven en is ontworpen door de Belgische toparchitect Stéphane Beel. Door historische panden te combineren met onze hedendaagse architectuur slaagde hij erin een echte Leuvense blikvanger te creeëren. 
  • M-Museum is geschikt voor jong en oud. Kinderen kunnen zich amuseren in het kinderatelier terwijl de ouders genieten van een lekkere tas koffie in het M-café. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook uitleven in de workshopruimtes of genieten van een rondleiding door de schitterende tentoonstellingruimtes. Bij mooi weer kan je terecht op het dakterras of een wandeling maken in de gezellige binnentuin van M-Museum
  • Eindig je culturele uitstap in de M-shop. Hier kan je terecht voor leuke kinderboeken, gadgets of eigen publicaties. Zelfs zonder toegangsticket kan je tijdens de openingsuren van het museum eens een kijkje komen nemen.
M-Museum in Leuven
4
Foto © M-Museum
M-Museum in Leuven
4
Foto © M-Museum
Geschreven door Julie De VosWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten