0
LUX

LUX

G
Beauty

4
  • Cyriel Buyssestraat 8
  • 9000 Gent

Voor verzorgende high end behandelingen moet je bij LUX in Gent zijn.

LUX
4
Foto © LUX Gent
LUX
4
Foto © LUX Gent

Waarom?

  • LUX staat garant voor kwalitatieve verzorgingsbehandelingen met een maximum aan resultaat. Je kan er zowel voor gezichtsverzorgingen als full-body treatments terecht. Naast schoonheidsbehandelingen ga je bij LUX ook langs voor make-upsessies, manicures en pedicures. Dat Lynn als make-upartieste weet waar ze mee bezig is, mag wel duidelijk zijn. Zo verzorgde ze al de make-up van heel wat fotoshoots en televisieproducties.
  • Lynn werkt met producten van pHformula en Comfort Zone. pHformula is de allereerste farma-cosmeceutische behandelingslijn die het resultaat is van een samenspel tussen cosmeceuticals en producten op medisch voorschrift. Comfort Zone promoot een gezonde levensstijl door wetenschappelijke oplossingen te bieden die de huid, lichaam en geest verbeteren. Het beschouwt onze huid namelijk als een spiegel die weergeeft hoe het met ons is gesteld. De producten worden gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten om zo het meest duurzame resultaat te creëren. 
  • Aangezien LUX je graag van de beste zorgen en behandeling voorziet is een bezoek enkel mogelijk na afspraak. Zo krijg je een heel unieke en persoonlijke begeleiding wat enkel maar positief bijdraagt aan het hele beautyverhaal.
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten