0

Lasso

G
Fashion

4
  • Parijsstraat 10
  • 3000 184

Lasso Juwelen is de ideale plek in Leuven voor wie op zoek is naar een prachtig juweeltje voor zichzelf of voor een cadeautje!

Lasso Leuven
4
Foto © Lukaorluca

Waarom?

  • Sanne & Sofie, eigenaars van de charmante juwelenboetiek Lasso, gaan steeds op zoek naar frisse, moderne juwelen voor vrouwen van alle leeftijden. De ontwerpen die je hier vindt, zijn tijdloos en geven je dat tikkeltje meer die je onderscheidt van de rest. 
  • De winkel is gelokaliseerd in het centrum van Leuven. Ideaal om tijdens een dagje shoppen in Leuven eens binnen te springen bij hét kroonjuweeltje van de Parijsstraat. 
  • De twee jonge 30'ers, Sanne en Sofie, delen meer dan enkel de eerste letter van hun voornaam. Ze zijn allebei edelsmid van opleiding. Ze leerden elkaar kennen als collega's in dezelfde juwelenzaak. Het klikte en ze zaten onmiddellijk op dezelfde golflengte. Zo rijpte het idee om samen een eigen zaak te beginnen. Bij Lasso kan je een uniek stuk laten ontwerpen naar jouw eigen wensen en vind je hier het perfecte trouwringen voor de belangrijkste dag van je leven!
Lasso Leuven
4
Foto © Lukaorluca
Lasso Leuven
4
Foto © Lukaorluca
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten