0
Lakeside Paridise Knokke

Lakeside Paradise

G
Sleep / Food / Drinks

3
  • Duinenwater 41
  • 8300 Knokke- Heist

Ben je fan van een actief weekendje weg en van wat watersport? Wel dan is Lakeside Paradise de perfecte go to! Hop in die kajak of los gaan met de jetski’s.

Lakeside Paridise Knokke
3
Foto © Lakeside Paridise

Waarom?

  • Noem een sport op dat je uitoefent in of op het water en Lakeside Paradise heeft het in huis. Je kan hier op de surfplak staan, zeilen, windsurfen, waterskiën of aan de kabelbaan gaan hangen. Een echte waterrat voelt zich hier vanaf zijn eerste plons thuis. Watersport en te gekke activiteiten staan hier centraal in en rond het prachtige meer.
  • Gezinnen met kinderen rep jullie naar hier want Lakeside Paridise organiseert watersportkampen voor kids vanaf 10 jaar. Raak niet in paniek als je bengel, petekind of jijzelf nog geen surfpak heeft. Hier vind je een ruim aanbod aan surfgerij in de shop
  • Als je een goedkope slaapplek zoekt in Knokke kan je best afzakken naar deze, in het groen badende, locatie. De jeugdherberg is netjes en verzorgd en biedt plaats voor 80 personen. Van zwemmen krijg je honger, dus van surfen waarschijnlijk ook? Ga dan voor een gezonde hap of een selectie tapa's in de gezellig brasserie.
Lakeside Paridise Knokke
3
Foto © Lakeside Paridise
04.04.2016
Geschreven door Jan Van Eldere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten