0

Kolonel Koffie

G
Coffee

3
  • Montignystraat 51
  • 2018 15

Aan de Troonplaats vind je Kolonel Koffie. Hier ben je altijd welkom voor een heerlijke latte of een verfrissende verse ice tea om de dorst te lessen.

Kolonel Koffie Antwerpen
3
Foto © Bram Laebens

Waarom?

  • Kolonel Koffie is een gevestigde waarde bij de Antwerpenaren. Voordien zat de koffiebar twee jaar aan de Vlasmarkt maar omdat de eigenaar vond dat het tijd werd voor verandering, besloot hij te verhuizen naar de Troonplaats. De absolute place to be in Antwerpen want de buurt is heel populair bij jongeren die zin hebben in een goede babbel met vrienden.
  • De naam spreekt eigenlijk voor zich: er is koffie in alle mogelijk soorten, maar ook theedrinkers komen hier zeker aan hun trekken. Ook als je een bepaalde dag niet te vinden bent voor koffie of thee, kan je bij Kolonel Koffie fruitsapjes, verse muffins, homemade toasted muesli en vers fruit vinden. 
  • Werkende koffieliefhebbers zijn bij Kolonel Koffie zeker en vast welkom. Voor freelancers, studenten en schrijvers is deze koffiebar de ultieme werkplek. De lange tafels zetten aan tot een gezellige namiddag tafelen met vrienden. Ondanks het succes van deze koffiebar, kan je hier absoluut tot rust komen. 
Kolonel Koffie Antwerpen
3
Foto © Bram Laebens
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten