0
Jutka en Riska Antwerpen

Jutka & Riska

G
Fashion

4
  • Nationalestraat 87
  • 2000 15

Bij Jutka & Riska zijn oudere collecties van o.a. Dries Van Noten en Chanel te vinden. Vintagefreaks wanen zich bij deze vintageshop ongetwijfeld hemel op aarde.

Jutka en Riska
4
Foto © Bram Laebens
Jutka en Riska Antwerpen
4
Foto © Bram Laebens

Waarom?

  • In de Nationalestraat vind je Jutka & Riska. De winkel is ongetwijfeld één van de tofste plekjes in het Antwerpse vintagelandschap. De keten waaide over vanuit Nederland en is momenteel de enige in België. De Antwerpenaren zijn alvast laaiend enthousiast over de shop van de twee zusjes.  
  • Jutka & Riska verkopen naast bekende namen ook items van designers die nog vrij onbekend zijn. De Amsterdamse zussen combineren vintage en tweedehands items uit collecties van voornamelijk jonge ontwerpers. Het aanbod van Jutka & Riska gaat van kleurrijke items tot leuke accessoires. Hun unieke juwelen springen onmiddelijk in het oog en maken je outfit volledig af. Met de items van deze shop loop je op een feestje alleszins niet het risico om dezelfde outfit aan te hebben als iemand anders. 
  • De shop werkt niet zomaar met een winter-en zomercollectie. Voor elk seizoen kiezen ze een bepaald thema dat als bron van inspiratie dient voor het samenstellen van hun collectie. Spring zeker eens binnen, want de shop heeft altijd wel super leuke items hangen!
Jutka en Riska Antwerpen
4
Foto © Bram Laebens
Geschreven door Camille Laurier
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten