0

JEFF

G
Beauty / Fashion / Deco

3
  • Volkstraat 9
  • 2000 15

Interieur-, kunst- en designliefhebbers wanen zich bij JEFF in een shoppingparadijs. De ideale plek om je interieur van dat tikkeltje extra te voorzien!

JEFF Antwerpen
3
Foto © JEFF

Waarom?

  • Uitbater, Jef Coopmans gaat voortdurend op zoek naar toffe merken waardoor zijn collectie steeds evolueert. De conceptstore brengt een leuke combinatie aan kleding, meubels, kunst, deco en beauty. Originaliteit is hét keyword bij JEFF.
  • Op zoek naar verrassende, unieke merken die je bijna nergens in België vindt? Hier vind je meteen wat je zoekt. Er zijn items van het minimalistische merk ZUIVER te koop, ook het kledingmerk Add my Berry, accessoires van Double Stitched en producten van L:a Bruket zitten in het aanbod. De producten van Balmain Hair Care kan je hier trouwens ook op de kop tikken!
  • Net omdat eigenaar Jef zo gedreven en boordevol passie zijn winkel uitbaat, onderscheidt zijn shop zich moeiteloos van de rest. Een leuk weetje, Jef kwam op het idee om een eigen zaak te starten na het kijken van de Britse sitcom  'Absolutely Fabulous' waarin Eddy aan Patsy vertelt dat ze dolgraag een ‘shop with nice things’ wilt. Waar series allemaal goed voor kunnen zijn!
JEFF Antwerpen
3
Foto © JEFF
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten