0

Jardin d'Amour

G
Beauty / Fashion

4
  • Leopoldstraat 27
  • 2000 Antwerpen

Bij Jardin d’Amour van ontwerpster Karolien Verstraeten is het mogelijk om je volledige bruidslook samen te stellen in één oogwenk.

Waarom?

  • In de Antwerpse bruidswinkel stoot je op de ontwerpen van verschillende Belgische designers. Met deze unieke pieces zal je zeker uitblinken op je speciale dag. Karolien Verstraeten is gespecialiseerd in bruidsjurken die bestaan uit een boven- en onderkant. Zo kan je jouw trouwjurk zelf samenstellen en oneindig combineren.
  • In Jardin d’Amour heb je de mogelijkheid een volledige gepersonaliseerde look samen te stellen in één dag wat heel wat tijd bespaart: van de jurken van Karolien Verstraeten en de schoenen van Nele Content tot de accessoires van Elisabeth Leenknegt.
  • Er wordt zelfs gedacht aan de details. De winkel biedt namelijk een collectie aan van Isabel Naessens met strikken, bowknots en chokers, zodat de bruid kan matchen met de bruidegom. Ten slotte doet de bruidsshop beroep op grafische ontwerpers Helmut Trock en Amber Cannoot en haar- en make-upartieste Claire Boselie. Een bezoekje aan Jardin d’Amour maakt je meteen weddingproof.
unnamed11544015820
4
Foto © Antwerpse bruidswinkel Jardin d'Amour
unnamed21544016498
4
Foto © Antwerpse bruidswinkel Jardin d'Amour
unnamed1544015833
4
Foto © Antwerpse bruidswinkel Jardin d'Amour
Geschreven door Tara Van Den Neste
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten