0

Iduna

G
Beauty

3
  • Zoutelaan 52
  • 8300 Knokke

Iduna is een droom voor liefhebbers van rust en ontspannende gelaats- en lichaamsverzorgingen. Dit schoonheidswalhalla is gespecialiseerd in huidverzorging en houdt bij de behandelingen steeds rekening met wat je lichaam nodig heeft.

Iduna Knokke
3
Foto © Iduna
Iduna Knokke
3
Foto © Iduna

Waarom?

  • Elke vrouw laat haar wel graag eens in de watten leggen. De crème de la crème van de schoonheidsinstituten in Knokke is ongetwijfeld Iduna. Hier wordt elke verzorging nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke wensen
  • Dankzij de lipomassage die je hier kan krijgen, wordt cellulite aangepakt en verkrijg je een strakke huid. Een LPG-behandeling zorgt er namelijk voor dat vetten die niet reageren op diëten en sporten duurzaam worden afgevoerd. Ook met het eiwit-dieet dat Iduna voorziet, kan je overtollige kilo's verliezen. Danzij de opvolging van het Iduna-team, zullen de overtollige kilo's er gegarandeerd van vliegen. 
  • Ook de make-uplovers, zullen hier zonder twijfel hun ogen opentrekken wanneer ze het verrassend assortiment van Iduna ontdekken. Shellac is een uniek systeem van semi-permanente hybride nagellak die onmiddellijk droogt en 14 dagen hoogglans geeft. Heel natuurlijk en niet schadelijk voor de nagels. Maak zeker eens een afspraak bij Iduna en gun jezelf het beste van het beste!

Opgelet: Openingsuren zijn enkel op afspraak!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten