0
Hotel Vé Mechelen

Hotel Vé

G
Beauty / Sleep

3
  • Vismarkt 14B
  • 2800 Mechelen

Hotel Vé maakt je weekendje weg naar Mechelen compleet. Logeren op het gezelligste pleintje van de stad, de Vismarkt, en je laten verwennen in de wellness.

Hotel Vé Mechelen
3
Foto © Hotel Vé

Waarom?

  • Het hotel is lid van de Mercure Hotels Group en deze staan steeds garant voor stijl, klasse en luxe. Dit stulpje is gelegen in zowel een voormalige visrokerij, maar ook in een oude sigarenfabriek. De charme van de oude panden is behouden, maar in een nieuw en fris jasje gestoken. 
  • Hotel Vé is een 4 sterrenhotel waar je ook heerlijk kan dinneren en daarbij bieden ze ook toffe arrangementen aan zoals "Puur romantiek", "Verjaardagsarrangement" en "Wellness Deluxe". 
  • In Hotel Vé is er ook een Wellness in huis! Voor slechts € 9 kan elke hotelgast in de voormiddag genieten van 2 sauna's, een jacuzzi, Turks stoombad en een zwembad met jet stream. Vanaf 13u kan je het wellness complex volledig afhuren zodat je in privé kan genieten. Voor 2 personen, per 2u betaal je €95,-. Ook mensen die niet in het hotel verblijven kunnen hiervan genieten.
hotelve_belmodo_1
3
Foto © Belmodo
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten