0

Het Land Van Ooit

G
Fashion

6

Het Land Van Ooit is een hotspot voor mama’s (to be), waar je vanaf nu naast leuke babyspullen ook zwangerschapskleding van NINE Maternity Boutique shopt.

openingNINE-8
6
Foto © Het Land Van Ooit

Waarom?

  • Babyspeciaalzaak Het Land Van Ooit en zwangerschapswinkel NINE Maternity Boutique maken het mama’s (in spé) gemakkelijk door de twee boetieks op één locatie te vestigen. Een ideale one-stop-shop met een persoonlijke service waardoor elke mama op de hoogte blijft van de nieuwste trends.
  • De winkel heeft de beste items voor jouw mini-me. Bij Het Land Van Ooit leg je een geboortelijst met spullen waarvan de baby in je buik al droomt. Je vindt er alle spullen die je nodig hebt, van decoratie voor de kinderkamer tot warme dekentjes en speelgoed. Eén ding is zeker: hier wordt geen geld gespaard.
  • Na het samenstellen van de ideale geboortelijst, verwen je jezelf met nieuwe zwangerschapskleding van merken zoals Mamalicious, Ingrid&Isabel en Lilirooz. Wie liever schoenen, juwelen, handtassen en andere leuke goodies scoort, gaat ook zeker niet met lege handen naar huis. Helemaal mommyproof!
hetlandvanooit1
6
Foto © Het Land Van Ooit
openingNINE-11
6
Foto © Het Land Van Ooit
openingNINE-29
6
Foto © Het Land Van Ooit
openingNINE-5
6
Foto © Het Land Van Ooit
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten