0
Haven

Haven

G
Fashion

6
  • Volkstraat 18
  • 2000 Antwerpen

Zin in een plek waar je tot rust te komen en omringd wordt door cultuur en gezelligheid? Ga dan zeker een kijkje nemen bij de 1ste surfshop in Antwerpen, Haven!

Haven
6
Foto © Wouter Struyf
Haven
6
Foto © Wouter Struyf

Waarom?

  • Haven is de eerste en enige city-surf shop in België geopend door Filip Van Moerkercke en John Roan, respectievelijk manager en de helft van de band Arsenal. Ze verhuisden in maart 2017 van de Nationalestraat naar de Volkstraat, in een pand waar zich vroeger de legendarische videotheek Video Take-Out bevond. De archiefkastjes van de videotheek werden behouden en zijn een echte blikvanger achterin de winkel.
  • Je vindt hier vooral benodigdheden voor sportieve waterlovers. Ben jij niet zo'n waterrat? Geen probleem, want Haven is meer dan een surfshop. Je vindt er ook casual kleding, design, kunst, fotografie en muziek
  • Naast de hippe surftools vind je hier ook enkele labels die voor het eerst beschikbaar zijn in België. Je kan er merken vinden als Oh Dawn en WAIT. Deze brands leggen de focus op ecologie. Bovendien heeft Haven ook zijn eigen kledinglijn, bestaande uit simpele en moderne designs voor volwassenen en kinderen.
Haven
6
Foto © Wouter Struyf
Haven
6
Foto © Wouter Struyf
Haven
6
Foto © Wouter Struyf
Geschreven door Johanna Linsingh
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten