0
Gamine Mechelen

Gamine

G
Coffee / Food

4
  • Korenmarkt 6
  • 2800 12255

Gamine is een ontbijt- en lunchcafé in het hartje van Mechelen. Hier geen keuzestress want je eet simpelweg wat eigenares Debby die dag vers klaarmaakt.

Gamine Mechelen
4
Foto © Gamine

Waarom?

  • Bij Gamine is eten ongecompliceerd, vers en het liefst ook lokaal. Maar ook het verhaal achter de ingrediënten is belangrijk voor de dame des huizes, Debby. De menukaart is daarom ook beperkt, maar alles wordt met liefde gemaakt. Haver pannenkoekjes met banaan, rode vruchtencoulis en vanillemascarpone voor de zoetebekken of een hummus gerechtje met een pikante tomaten- paprikastoofpot en een gepocheerd eitje. Nog een voordeel: verschillende gerechten zijn vegetarisch of hebben een veggie variant! Daarnaast kan je ook smullen van een stuk cheesecake of een brownie. Perfect als tussendoortje en om je zoete cravings te stillen.
  • De lekkerste koffie's van Mechelen vind je ongetwijfeld hier. Speciale blends, over the top koffie's en warme chocomelk kunnen een zware shopping day al veel draaglijker maken. 
  • Debby verwelkomt je met open armen waardoor je je meteen helemaal thuisvoelt bij Gamine. Ze vindt het belangrijk om de klanten van uitleg te voorzien zodat de filosofie achter de gerechten en de ingrediënten duidelijk zijn. Heerlijk genieten van een eerlijke keuken, bij Gamine kan het moeiteloos.
Gamine Mechelen
4
Foto © Gamine
Gamine Mechelen
4
Foto © Gamine
Geschreven door Lauren De Maere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten