0
Fosbury & Sons

Fosbury & Sons

G
Coffee

4
  • Mechelsesteenweg 271
  • 2018 Antwerpen

Bij Fosbury & Sons komt werk, cultuur en vrije tijd samen in een warm en professioneel kader.

Met Fosbury & Sons introduceren Stijn Geeraets en Maarten Van Gool een nieuw tijdperk van werken, in samenwerking met topondernemer Serge Hannecart, CEO van het Antwerpse L.I.F.E. Met het concept ‘The renaissance of work’speelt men in de behoeften van today’s generatie en wordt je ondergedompeld in een moderne ruimte die wonderen doet voor je creativteit. We spreken hier over de crème de la crème!

Waarom?

  • Als (opkomende) ondernemer bevindt je je in een ergonomische omgeving die vertrouwd aanvoelt. De kwaliteitsvolle diensten en interieur zorgen ervoor dat je scherp staat en productief kan werken.
  • Deze ondernemers kunnen zowel freelancers, business nomads als buitenlandse ondernemers zijn. De internationale feeling zorgt voor eindeloze samenwerkingen met een waardevolle basis.
  • Fosbury & Sons reikt professionele tools aan om de balans tussen werk en privé van een werkende mens te behouden. Je kan bijvoorbeeld 24/7 gebruik maken van gezellige zitruimtes en werktafels die onder andere voorzien zijn van Sennheiser headphones om even een andere wereld te bewandelen.
  • En je hoeft je eigen lunch zelfs niet op zak te hebben. Het Antwerpse Coffeelabs voorziet via de in-house bar alle leden van gezond eten, drankjes en – niet te ontbreken, prepium koffie!
Fosbury & Sons
4
Foto © Fosbury & Sons
Fosbury_Sons1_1
4
Foto © Belmodo
Fosbury_Sons4
4
Foto © Belmodo
Geschreven door Madina Yandiev
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten