0

Fosbury & Sons Brussel

G
Coffee / Food

9
  • Terhulpensesteenweg 185
  • 1170 Watermaal-Bosvoorde

Na een succesvolle vestiging in Antwerpen is het nu aan Brussel om Belgium’s finest coworking space Fosbury & Sons te verwelkomen.

Waarom?

  • Je huurt er een office space waar je samen met andere freelancers of bedrijven de hele dag door in een aangename sfeer werkt. Oprichters Stijn Geeraets en Maarten Van Gool startten Fosbury & Sons onder het motto let’s bring work to life. Ze introduceren zo een nieuwe, meer humane manier van werken waar het werk zelf, ontspanning en sociale contacten elkaar perfect aanvullen
  • Het gebouw is een modernistisch meesterwerk van architect Constantin Brodzki. Wij zouden het alvast niet erg vinden om hier jullie favoriete artikels te kunnen schrijven. I mean look at this building. Het prachtige interieur zorgt ervoor dat je al jouw business meetings in stijl kan laten doorgaan in één van de 15 super-de-luxe meeting rooms of je kantoor.
FB1
9
Foto © Jeroen Verrecht
FB7
9
Foto © Jeroen Verrecht
FB8
9
Foto © Jeroen Verrecht
FB5
9
Foto © Jeroen Verrecht
  • Foodies kunnen hier proeven van het heerlijke eten van Coffeelabs. Elke dag is er een wisselend menu vol healthy food, waardoor jij voldoende vitaminen hebt om je werkdag door te komen. Voor de afterwork is er de gezellige Bar Giorgio waar je geniet van een drankje terwijl je een panoramisch uitzicht hebt over het Zoniënwoud. 
  • Met de nieuwe vestiging komt ook een gloednieuwe mobiele applicatie, waarop alle members met elkaar kunnen connecteren. Je kan er aangeven met wie je wel eens een koffie wil drinken tijdens een werkpauze of praktische zaken regelen zoals het boeken van een meeting ruimte en de event kalender checken. Can we move, please?
Schermafbeelding_2018-12-11_om_12
9
Foto © Fosbury & Sons
FB4
9
Foto © Jeroen Verrecht
FB10
9
Foto © Jeroen Verrecht
FB9
9
Foto © Jeroen Verrecht
Geschreven door Elise Coppens
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten