0

Fork

G
Food

7
  • Papenvest 13
  • 1000 Brussel

Fork foods & goods is een concept store in centrum Brussel. Forks is niet enkel perfect geschikt als lunch plekje, maar ook wanneer je lekkers mee naar huis wil nemen.

Fork Brussel
7
Foto © Florence Gérard
Fork Brussel
7
Foto © Vegazellig
Fork Brussel
7
Foto © The Fork

Waarom?

  • Fork is een super leuke lunch plek vlakbij de hippe winkelstraat Dansaert, de vismarkt en het gezellige Sint-Katelijnenplein. De ideale plaats dus om tussen het shoppen door even te stoppen voor te genieten van de homemade snacks.
  • Eigenares en kokkin van dienst Dorothée Van Braekel kiest zelf dagelijks haar ingrediënten en maakt vooral gebruik van lokale producten. Lekkere pasta, sandwiches, quiches, salade en soep met een lekker glaasje wijn, de perfecte lunch vind je bij Fork! Maar je kan niet enkel ter plekke genieten van het heerlijke eten. Je kan namelijk ook delicatessen meenemen naar huis, zoals o.a. ham, kaas, olies en kruiden. 
  • Bij Fork kan je naast al het lekkers ook terecht voor de leuke tassen van het Zwitserse merk Freitag. De rugzakken, laptoptassen en handtassen zijn gemaakt van oude dakzeilen van vrachtwagens en dus is elk stuk uniek.
Fork Brussel
7
Foto © Wouter Van Vaerenbergh
Fork Brussel
7
Foto © Julie V
Fork Brussel
7
Foto © The ForkWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten