0

Delvaux

G
Fashion

3
  • Adolf Buylstraat 23-25
  • 8400 Oostende

Delvaux staat voor elegantie en klasse. Dit 100% Belgische merk bestaat al bijna 200 jaar en is nog steeds even iconisch en tijdloos.

Delvaux Oostende
3
Foto © Delvaux

Waarom?

  • Iedereen die beweert iets af te weten van fashion, kent ongetwijfeld onze Belgische trots Delvaux. Als een bedrijf al bestaat sinds 1829 kan je ervan op aan dat we met topkwaliteit te maken hebben. Delvaux is opgericht in Brussel en bedacht door creatieveling Charles Delvaux. 
  • Probeer het je voor te stellen: reizen zonder koffers, handtassen en reiszakken? Inderdaad, dat is onhaalbaar en dat was net het probleem waar meneer Charles Delvaux op stuitte. Mensen begonnen meer en meer te reizen met de trein dus de nood aan handige reisattributen steeg. Nu kennen we Delvaux allemaal als 1 van de meest toonaangevende handtassenmerken wereldwijd.
  • Met bekende namen als 'Brillant', 'Tempête', 'Madame', 'Pin' of 'Louise' heeft Delvaux een erg uitgebreide handtassen familie. Voor elke vrouw of man is er een model dat perfect bij hen past. Draag ze dagelijks bij een casual look of als topstuk bij je outfit tijdens een fancy avondje uit. 
Delvaux Oostende
3
Foto © DelvauxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten