0

De Foyer & Pierre

G
Food / Drinks

2
  • Komedieplaats 18
  • 2000

Hier kan je elke zondag terecht voor een heerlijke brunch en op theateravonden is De Foyer open om tijdens een drankje na te praten over de voorstelling.

De Foyer Antwerpen
2
Foto © De Foyer

Waarom?

  • Bij De Foyer brunchen op zondag is voor velen al een vaste waarde in Antwerpen. Elke zon- en feestdagen is er een uitgebreid buffet à volonté waar je zowel ontbijtklassiekers als lekkere dessertjes en patisserie kan vinden. De Foyer is enkel open op avonden van theatervoorstellingen, daarnaast wordt deze zaal vooral voorbehouden voor events. Ideaal dus om je evenement van een exclusief kantje te voorzien!
  • Ga je naar de Bourlaschouwburg om een theateroptreden bij te wonen? Kom dan voor je voorstelling genieten van een theatermenu bij Pierre: het restaurant in De Foyer dat bekend staat om zijn creatieve voor- en hoofdgerechten. Pierre kan je gewoon door de week bezoeken om van een lekkere apéro of lunch te genieten. 
  • Je kan bij Pierre overdag, bijvoorbeeld tijdens het shoppen, ook genieten van een lekker taartje of een heerlijke koffie.
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten