0

Copain

G
Coffee / Food / Drinks

7
  • Zuivelmarkt 38
  • 3500 11836

Bij Copain zijn alle croque lovers aan het juiste adres. Je vindt er heerlijke croques met originele combinaties, maar ook vers gebak en koffie staan op de menu!

Copain Hasselt
7
Foto © Copain

Waarom?

  • De lunch- en koffiebar Copain is met zijn hippe setting en concept een echte aanrader. Als enige authentieke croquebar van Hasselt, is er een ruim aanbod aan huisgemaakte croques. Van de classic Croque Monsieur tot verrassende combinaties, waar ze experimenteren met verschillende seizoensgebonden ingrediënten. De Croque Copain is het proberen waard; gegrilde cajunkip, humus, feta, spicy salsa van tomaat, lenteui, maïs, koriander, chili en limoen!
  • Naast lunch heeft Copain ook een ruim aanbod homemade granola ter beschikking en kan je genieten van een stuk huisgemaakt gebak.
  • Copain is ook gekend voor de heerlijke koffie die er geserveerd wordt. Met een dampende kop koffie en een krant erbij voel je je direct op je gemak in de gezellige bar. Het interieur is fris met veel licht en de tafeltjes zijn altijd mooi versierd met verse bloemen.
Copain Hasselt
7
Foto © Copain
Copain Hasselt
7
Foto © Copain
Copain Hasselt
7
Foto © Copain
Copain Hasselt
7
Foto © Copain
Copain Hasselt
7
Foto © Copain
Geschreven door Alexia Vanden BergheWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten