0

Cook & Roll

G
Food / Drinks

2
  • Kursaal-Oosthelling 4
  • 8400 Oostende

Hoe smaakt een burger met een goede punch rock-'n-roll? Kom naar Cook & Roll en ontdek het zelf met een frisse pint in de hand.

Cook&Roll; Oostende
2
Foto © Cook&Roll;

Waarom?

  • Burgers en bier is de beste combo ever! Hou je wel van een ontspannen rocksfeer en schuilt er stiekem een vleugje rockabilly in jou? Spring dan binnen deze kleine, maar gezellige bistro vlak naast het Kursaal in Oostende. Hier en daar vind je vinylplaten aan de muur of als onderleggers op tafel en oude, antieke bierflesjes ter decoratie. 
  • Cook & Roll legt de focus op het serveren van de beste burgers van de stad. Alles wordt vers en in huis gemaakt. Beginnende bij het knapperige broodje en eindigen bij de overheerlijke sauzen. Laat je verleiden door de 'Beefy porky burger' of de 'Thai infused chicken burger'. Wij kunnen in elk geval al niet kiezen!
  • Naast burgers staat bier hier zonder twijfel op een gedeelde 1ste plaats. Eigenaar Jochen vond het zijn plicht de kleinere brouwers uit ons land in de schijnwerpers te zetten. Volgens hem zijn er tal van uitzonderlijke smaken en brands die het grote publiek nog niet kent. Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten