0

Convoi

G
Fashion / Deco / Food

3
  • Rijnkaai
  • 2000

Eind juni opende Convoi haar deuren op het Antwerpse Eilandje. Met haar 45 containers vormt het de eerste ‘container shopping village’ van de Benelux.

Convoi
3
Foto © Convoi
Convoi
3
Foto © Convoi

Waarom?

  • De containers bieden 2 jaar lang een thuis aan beginnende en gevestigde fashion, food en design labels die er tijdelijk een pop-up zullen openen. Op het Eilandje kan je vanaf nu dus genieten van gastronomie, cultuur (denk aan het MAS en de haven)  én retail.
  • Convoi legt de focus op het ondersteunen van jonge ondernemers en hoopt tot 450 ondernemers per jaar aan te trekken. Merken als Six Edges, Sommar en Belgian Wood Design maken er hun opwachting. Oprichtster Kim Soeffers: “Dat gaat een leuke kruisbestuiving zijn: enerzijds kunnen de jonge merken leren van de knowhow van gevestigde merken. Anderzijds zullen de grotere merken geïnspireerd worden door de creativiteit en spark van de start-ups.”
  • Je kan er eenvoudig betalen met je smartphone via de SEQR-app. Die app maakt het niet alleen mogelijk mobiel te betalen op Convoi zelf, maar ook thuis in de mobiele shop. Cash betalen is ook nog altijd een optie.
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten