0
Chatleroi Antwerpen

Chat Le Roi

G
Coffee / Drinks

3
  • Graaf Van Hoornestraat 2
  • 2000 15

In dit geval brengt een zwarte kat geen ongeluk! In deze gezellige, bruine kroeg kan je genieten van live music, een los sfeertje en een kunstzinnige bende.

Chatleroi Antwerpen
3
Foto © Bram Laebens

Waarom?

  • Overdag kan je hier gezellig van het interieur komen genieten met een overheerlijk kopje koffie. De meesten lezen rustig een krantje en dromen weg bij de ontspannen jazzmuziek. 's Avonds is het een heel ander verhaal, mensen hokken samen om een wijntje of pintje te drinken. De sfeer is hier altijd tip top en het volk kan haast niet plezanter. 
  • Elke 1ste en 3e zondag van de maand kan je hier genieten van live muziek. Zowel bekende als minder bekende groepjes komen de boel hier graag op stelten zetten. Hou je dus zeker niet in als je een dansje wil placeren. Chat Le Roi is gemoedelijk en simpelweg 1 grote familie. Alles kan hier!
  • Vertoef je graag in een typisch bruin café? Als dat het geval is zijn we ervan overtuigd dat je de stijl en inrichting van Chat Le Roi zeker zal smaken. Hier en daar ouderwetse posters, kaarsen en kandelaars, antieke zeteltjes, maar natuurlijk ook de old fashioned toog. Alles in teken van ultieme gezelligheid!
Chatleroi Antwerpen
3
Foto © Bram Laebens
24.02.2016
Geschreven door Jan Van Eldere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten