0

Carcasse

G
Food

4
  • Henri Christiaenlaan 5
  • 8670 Koksijde

Carcasse is de plek bij uitstek voor echte Bourgondiërs die verzot zijn op een mooi stuk vlees van topkwaliteit. Hier staat ambacht, terroir en passie centraal.

Carcasse Koksijde
4
Foto © Carcasse

Waarom?

  • Michael Yates is een topchef die al bij Sergio Herman in de keuken stond en werkte als souschef bij restaurant Oud sluis. Het restaurantbiedt je stukken vlees die niet meteen de populairste zijn, maar wel ontzettend lekker. Je kan hier bijvoorbeeld varkensstaarten of zwezeriken oppeuzelen.
  • Je kan in Carcasse niet enkel terecht om een lekker hapje te eten, maar ook om een workshop te volgen. Dit kan alleen of in groep en op deze manier krijg je de kans om op een interactieve manier te ondervinden hoe je met een slagersmes werkt en een subliem stukje vlees snijdt.
  • Je kan meegenieten van de kookkunsten door de open keuken. Een leuke extra is dat je een duidelijke inkijk hebt in de koelruimtes waar de karkassen hangen die het concept extra in de verf zetten; puurheid en vlees recht van het bot.
Carcasse Koksijde
4
Foto © Carcasse
Carcasse Koksijde
4
Foto © Carcasse



Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten