0
Café Baron Antwerpen

Café Baron

G
Drinks

4
  • Marnixplaats 5
  • 2000 15

Loop je toevallig rond ergens op het Zuid in Antwerpen? Maak een ommetje en geniet van een frisse apero op het terras of in het gezellig interieur van Café Baron.

Café Baron Antwerpen
4
Foto © Bram Laebens

Waarom?

  • De beste plek van heel 't Stad is ongetwijfeld de gezellige en bruisende Marnixplaats. Het Zuid is zonder enige twijfel 1 van de leukste buurten in Antwerpen. Hier bruist het van het jonge, hippe volk die graag een glaasje komen drinken met een hoop vrienden. Klinkt je als muziek in de oren? Ga dan langs bij Café Baron! Een tof en authentiek bruin café waar het altijd grote ambiance is. 
  • In het weekend kan het wel eens gebeuren dat je hier plots op een tof muziekbandje stoot. Bij Café Baron kan je altijd genieten van goede muziek en een leuk sfeertje. De live bands variëren erg van stijl om een zo ruim mogelijk publiek aan te trekken. Wie wanneer komt optreden kan je checken op de Facebook-pagina. 
  • Schrik niet als je plots naast 1 of andere Bekende Vlaming terecht komt te zitten. Mensen spotten en terwijl van een lekker glas genieten, het wordt niet snel beter dan dat...
Café Baron Antwerpen
4
Foto © Bram Laebens
Café Baron Antwerpen
4
Foto © Bram Laebens
16.02.2016
Geschreven door Jan Van Eldere




Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten