Burgerij 't Eilandje

G
Food

6
  • Sint-Laureiskaai 8
  • 2000

Dit is de hotspot voor alle burger lovers die houden van een snelle en vriendelijke bediening. Ook de veggies kunnen hier terecht voor heerlijke vegetarische burgers!

Burgerij 't Eilandje Antwerpen
6
Foto © Burgerij
Burgerij 't Eilandje Antwerpen
6
Foto © Burgerij

Waarom?

  • Hamburgerrestaurant de Burgerij is het werk van sportjournalist Robin Janssens en voormalig profvoetballer Björn Meeuwsse. Beiden wilden een nieuwe passie delen: de horeca.
  • Fastronomie is het concept: het moet allemaal snel gaan, want niemand die een burger bestelt wil lang wachten. Hoewel het snel verloopt, worden alle burgers hier à la minute gemaakt.
  • Verse en lokale producten zijn voor Robin en Björn een must. Zo serveren ze o.a. rundsvlees van het ras 'Blanc Bleu Belge', met veestapels in Luxemburg, Henegouwen en West-Vlaanderen. Omdat het zonnetje tijdens de wintermaanden (oktober-april) meestal niet te zien is, is de Burgerij dan dagelijks gesloten van 14:30 tot 17:30.
Burgerij 't Eilandje Antwerpen
6
Foto © Burgerij
Burgerij 't Eilandje Antwerpen
6
Foto © Burgerij
Burgerij 't Eilandje Antwerpen
6
Foto © Burgerij
Geschreven door Lauren De Maere



Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo sweater



Shop now
Wedstrijden
Agenda



Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Annabel Pesant

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo