0
Burgerij Berchem

Burgerij

G
Food

6
  • Tramplein 2
  • 2600 Berchem

Dit is de hotspot voor alle burger lovers die houden van een snelle en vriendelijke bediening. Ook de veggies kunnen hier terecht voor heerlijke burgers!

Burgerij Berchem
6
Foto © Anouk Van De Wal

Waarom?

  • Hamburgerrestaurant de Burgerij is het werk van sportjournalist Robin Janssens en voormalig profvoetballer Björn Meeuwsse. Beiden wilden een nieuwe passie delen: de horeca.
  • Fastronomie is het concept: het moet allemaal snel gaan, want niemand die een burger bestelt wil lang wachten. Hoewel het snel verloopt, worden alle burgers hier à la minute gemaakt wat er voor zorgt dat je gezonde fast food voorgeschoteld krijgt.
  • Verse en lokale producten zijn voor Robin en Björn een must. Hier vind je enkel ingrediënten van topkwaliteit en die altijd kraakvers zijn. Zo is de unieke manier waarop het vlees bereid wordt de ultieme kracht van het restaurant. Het wordt versneden, uitgebeend, gemalen, afgewogen, gedraaid en nog dezelfde dag gebakken! Bij de Burgerij is enkel het beste goed genoeg en dat merk je ook wanneer je met smaak je burger verorbert.
Burgerij Berchem
6
Foto © Anouk Van De Wal
Burgerij Berchem
6
Foto © Anouk Van De Wal
dolce_vita_02
6
Foto © Belmodo
double_dekker_01
6
Foto © Belmodo
Geschreven door Lauren De Maere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten