0
Boo Raan

Boo Raan

G
Food

4
  • Edward Verheyestraat 17
  • 8300 Knokke

Boo Raan is hét nieuwe trendy restaurant van Knokke. Hier kun je volgens de traditie genieten van echte Thaise gerechten in een warm en gezellig interieur.

Waarom?

  • Boo Raan is Thais voor ‘traditie’. Hier krijg je dus geen Europese interpretatie maar the real deal. Het eten wordt klaargemaakt door de Thaise chef Dokkoon Kapueak. Ze kookt voor jou volgens de regels van haar thuisland. Zowel de specialiteiten uit het noorden, het zuiden als centraal Thailand worden je aangeboden. 
  • De traditie loopt bij Boo Raan verder dan de keuken. Ook de etiquette is eraan aangepast. Je eet er net zoals in Thailand met lepel en vork. Er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen een voor- en hoofdgerecht. Alles wordt tegelijk op tafel geserveerd, volgens het foodsharing concept. Je deelt dus de gerechten met je tafelgenoten. Voor de Bourgondiërs onder ons bespaart dit aan heel wat keuzestress! 
  • Boo Raan is het gloednieuw restaurant van Knokke. Hipper vind je niet! Het trendy decor met Thaise roots zorgt voor een warme, gezellige sfeer. De bediening legt je ook helemaal in de watten, mét de nodige uitleg over alle verschillende gerechten. Kleine tip: reserveer ruim op voorhand want deze place to be is heel snel volzet! 
Boo Raan
4
Foto © Alexia Vanden Berghe
Geschreven door Alexia Vanden Berghe
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten