0
Belle de Jour Oostende

Belle de Jour

G
Food

4
  • Aartshertoginnestraat 5
  • 8400 Oostende

Wie op zoek is naar een eerlijke seizoensgebonden keuken, moet zeker langsgaan bij Belle de Jour. Bij de no-nonsense bistro krijg je karaktervolle producten op je bord.

Belle de Jour Oostende
4
Foto © Belle de Jour
Belle de Jour Oostende
4
Foto © Belle de Jour
Belle de Jour Oostende
4
Foto © Belle de Jour

Waarom?

  • De naam Belle de Jour, spreekt eigenlijk voor zich: hier krijg je enkel en alleen verse, seizoensgebonden producten op je bord. De gerechtjes worden, met een klein woordje uitleg, gepresenteerd met oog voor detail en presence. Je vindt er zowel vis- en vleesgerechten, maar er staat ook steeds iets vegetarisch op de kaart. Kruiden, zaden, zeewieren en noten komen uit de biowinkel zodat veggies steeds opnieuw een verrassing op hun bord krijgen. Belle de Jour is bij Oostendenaars een algemeen bekend begrip. 
  • Omdat ze bij deze bistro werken met dagverse producten, maakt dit de kaart iets beperkter, maar er is wel altijd keuze uit heel wat verschillende suggesties. De fantastische wereldwijnen en streekbieren die Belle de Jour aanbiedt, maken het restaurantje extra charmant. Prijs-kwaliteit gezien, is een dinertje bij Belle de Jour vrij mild voor je portefeuille. 
  • De uitbaatster werkt liefst met zo veel mogelijk bioproducten. Voor de visgerechten wordt verse vis uit uit de Noordzee aangeboden: schelfvis, zeebaars, zeeduivel en vele anderen. Het vlees wordt geleverd door een plaatstelijk natuurvoedingshuis. Om met schoonheid te eindigen, is het kaasplankje, als dessert, een aanrader.
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten