0
Banningville

Banningville

G
Food

7
  • Pacificatiestraat 36
  • 2000 Antwerpen

Bij Banningville vind je de hippe keuken van het Midden-Oosten. Met hun zonovergoten terras en tropisch interieur belooft dit de nieuwe place to be van het Antwerpse Zuid te worden! 

Waarom?

  • Na Café Capital en bistro Pompidou zocht Anthony Van Isacker samen met zijn vrouw Meredith Meire naar een nieuwe uitdaging. Met Anthony’s ervaring in de horeca en Meredith’s deco & fashion sense vormen ze de ideale mix om deze nieuwe uitdaging tot een goed einde te brengen. Inspiratie voor hun Midden-Oosterse keuken vonden ze in steden als Beirut en Tel Aviv. 
  • Banningville stapt af van onze voor- en hoofdgerechtencultuur. Je kiest een hele resem aan kleine gerechtjes volgens het concept van foodsharing. Kenmerkend aan de Midden-Oosterse traditie zitten de gerechten vol geur en kleur, boordevol groenten en zijn ze afgewerkt met minder alledaagse kruiden. 
  • Hun grootste troef? Een super groot terras naar het zuiden gericht. Je kan er de hele dag dus lekker in de zon genieten. Ook hun kleurrijk interieur met tropische planten en rotan details doen dromen naar tropische oorden! 
Banningville
7
Foto © Gringo's Design
Geschreven door Alexia Vanden Berghe
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten