0

Apotheek Dok Noord

G
Beauty

5
  • Dok Noord 7
  • 9000 Gent

Apotheek Dok Noord is hét nirwana van verzorging- en gezondheidsproducten: van voedingssupplementen tot gratis huidanalyse, hier moet je zijn voor een gezond lijf!

Apotheek Dok Noord
5
Foto © Apotheek Dok Noord

Waarom?

  • Een bezoekje aan de Gentse Apotheek Dok Noord is eigenlijk al een belevenis op zich. De uitgebreide medische kennis van uitbaters Eva en Helena biedt een grote meerwaarde aan deze apotheek. Hier wordt o.a. ook gewerkt met beautyproducten van Make-Up Designory (MUD), een populair Amerikaans merk dat bekend staat om zijn hoge pigmentatie. Less is more! De producten zijn parabeen- en geurstofvrij. Ook Bioderma, Louis Widmer en Nuxe vind je bij Apotheek Dok Noord.
  • Last van gevoelige tanden? Voor elke tandprobleem voorziet de shop een assortiment aan gepaste tandpasta, tandenborstel, mondspoeling, flosdraad en interdentale borsteltjes. Medicatie, voedingssupplementen, Etixx-producten voor atleten en verzorgingsproducten voor baby's: het lijkt wel een kleine supermarkt voor beauty- en gezondheidsproducten
  • Naast gezondheid krijgt ook esthetiek een plaatsje in SUPRPLUS, het cosmetisch verzorgingscentrum dat verbonden is aan de apotheek. Na een bezoekje aan Apotheek Dok Noord voel je je gegarandeerd stukken beter!
Apotheek Dok Noord
5
Foto © Apotheek Dok Noord
Apotheek Dok Noord
5
Foto © Apotheek Dok Noord
Apotheek Dok Noord
5
Foto © Apotheek Dok Noord
Geschreven door Melissa CeustersWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten