0
Alice Gent

Alice

G
Coffee / Food

5
  • Onderbergen 6
  • 9000 14

Genieten van een heerlijke brunch en de meest verrukkelijke patisserie van Gent in een feeëriek interieur? Welkom bij Alice en waan je even in wonderland!

Alice Gent
5
Foto © Alice

Waarom?

  • De gerechtjes die de keuken passeren zijn opgedragen aan de Vlaamse delicatessen van vroeger. Bij Alice kan je 's ochtends genieten van een ontbijt, 's middags een kleine lunch meepikken, je avond starten met een voorgerechtje en als je nog plek hebt een hoofdgerecht oppeuzelen en afsluiten met een heerlijk stukje taart uit de patisserietoog
  • Van een wonderland gesproken; met hun gezellige roze interieur en jazzmuziek op de achtergrond voel je je net als Prinses Sisi in Wenen. Als je dan nog bediend wordt door lieftallige meiden gekleed in schattige kleedjes kan je dag en humeur niet meer stuk. 
  • Was je compleet onder de indruk van Alice? Geef deze beleving dan cadeau voor een verjaardag, speciale gelegenheid of simpelweg omdat die persoon dat dubbel en dik verdiend. The story box of Alice is geldig voor 2 personen en gegarandeerd een schot in de roos. 
Alice Gent
5
Foto © Alice
Alice Gent
5
Foto © Alice
Alice Gent
5
Foto © Alice
01.04.2016
Geschreven door Jan Van Eldere
Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten