0

A.P.C.

G
Fashion

4
  • Lombardenvest 12
  • 2000 15

A.P.C. is een klein winkeltje, maar heeft alles in huis om er heerlijk te shoppen. Makkelijk te combineren basics voor zowel mannen als vrouwen. Less is more!

APC Antwerpen
4
Foto © APC

Waarom?

  • De flagship store van het Franse merk, A.P.C bevindt zich in de Lombardenvest in 't Stad.  Ondanks het feit dat de winkel klein is, vind je er een prachtig aanbod aan kledij voor zowel vrouwen als mannen. De makkelijk te combineren basics zijn echte musthaves in jouw kleerkast. De bags, schoenen en accessoires zijn prachtig! Om het A.P.C.-gevoel nog groter te maken, hebben ze een huisparfum-lijn uitgebracht. Daarnaast kan je op hun site ook kleurrijke quilts en kussens kopen, gemaakt van overschotten van hun stoffen. 
  • Het brand werkte drie jaar geleden samen met Kanye West. Ze ontwierpen een mannencollectie dat, hoe kan je het raden, in een mum van tijd uitverkocht was. Modegod Kanye werkt dan ook enkel en alleen met het beste van het beste. 
  • Tip: af en toe organiseert A.P.C. trouwens ook een outlet in de winkelgalerij, de Nieuwe Gaanderij. Je kan er voor een prikje items kopen dus zowel de store als de outlet zijn een echte aanrader. 
APC Antwerpen
4
Foto © APC
APC Antwerpen
4
Foto © APC
Geschreven door Camille LaurierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten