0

3 Kings

G
Sleep

6
  • Driekoningenweg 17a
  • 8310 Sint-Kruis (Brugge)

Voor een ontspannend weekendje weg of een verrassende citytrip in Brugge moet je ongetwijfeld bij het gezellige vakantiehuis 3 Kings zijn.

3 Kings Brugge
6
Foto © 3 Kings
3 Kings Brugge
6
Foto © 3 Kings

Waarom?

  • Het vakantiehuis ligt op een echte toplocatie in het midden van een typische Brugse buurt. 3 Kings bevindt zich op slechts een kilometer van de Grote Markt, het hart van de stad, en is omgeven door hippe bars, pittoreske winkeltjes en sterrenrestaurants De Karmeliet en Sans Cravate.
  • 3 Kings is een prachtig gerenoveerd herenhuis dat dateert uit 1901. Alle kamers in het huis ademen één en al ruimte en licht. In de naar het zuiden georiënteerde tuin kun je vanaf de lente tot de herfst buiten van je maaltijden genieten. Op koude winteravonden kun je terecht in de loungehut om te relaxen rond de openhaard.
  • Naast een prachtige vakantiewoning met al het nodige comfort, bieden de eigenaars extra services zoals bijvoorbeeld het vullen van de koelkast bij aankomst en het boeken van fietsen en stadsgidsen. Kortom alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze vakantie!
3 Kings Brugge
6
Foto © 3 Kings
3 Kings Brugge
6
Foto © 3 Kings
3 Kings Brugge
6
Foto © 3 Kings
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten