6

1898 The Post

G
Drinks / Food / Sleep

07.09.2017
Geschreven door Amélie De Rycke

Een overnachting in 1898 The Post aan de Korenmarkt neemt je mee terug naar het gezellige Gent op het eind van de 19e eeuw.

1898 The Post
6
Foto © Zannier Hotels
  • In het imposante postgebouw op de Korenmarkt – het hart van de Gentse binnenstad – lijkt het alsof de tijd stilgestaan heeft. De verschillende vertrekken in het hotel, van de kamers tot de hal en The Kitchen, werden allemaal in een 19e eeuws jasje gestopt en voorzien van echte antieken meubels en accessoires (die je na je verblijf ook gewoon kan kopen). Alles werd tot in het detail afgewerkt, wat je verblijf tot een aangename ontdekkingstocht naar het verleden maakt. Hoorde je bijvoorbeeld al van het fenomeen honesty bar?
  • Eten doe je in The Kitchen of in de aangrenzende living met haard. ‘s Ochtends voorziet de chef een uitgebreid ontbijt in buffetvorm, ‘s middags kan je er terecht voor een lunch en in de namiddag bestel je er thee of koffie en gebak. De gerechten worden telkens bereid met dagverse ingrediënten die de chef ‘s ochtends vroeg lokaal inslaat. 
  • Geniet er s’avonds voor je naar bed gaat nog van een cocktail in The Cobbler, de cocktailbar van het hotel. Aan het hoofd staat de gerenommeerde bartender Jurgen Nobels.Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo