0

Zot van Azië?

G
Food / Drinks

5

Zot van A als in Azië? Hier zijn enkele adresjes in Antwerpen waar je die yellow fever kan gaan uitzweten. Lang leven het escapisme in eigen land!

Net als in Brussel vind je in Antwerpen parels van oosterse adresjes, die zo authentiek zijn zodat je jezelf een lange en vermoeiende vlucht kan besparen. Verwonder je over de producten in de Chinese supermarkt en de exotische creaties uit de keukens. Jaag ondertussen gerust op wat Pokémons want die komen toch ook vanuit het verre Oosten?

Sun Wah

Zot van Azië?
5
Foto © Kam Yuen

Achter de Chinese poort van de Van Wesenbekestraat begint een andere wereld. Vanaf je eerste stappen waan je je op een andere continent. Ga zeker eens kijken in de supermarktjes. You can’t buy happiness, maar in de Sun Wah supermarkt kan je wel heel wat dingen kopen waarvan je niet eens zeker bent wat ze zijn, maar die je wel gelukkig maken door de kleuren, vormen en smaken. 

Lam & Yin

Zot van Azië?
5
Foto © Lam & Yin

Bij het Chinese sterrenrestaurant Lam & Yin kan je de meest verfijnde en perfectionistische kant van de Chinese keuken ontdekken. Geen zwaaiende kat, bewegende schilderijen of maandmenu, wél een wereldreis voor je smaakpapillen in een puristisch interieur.

Shu Uemura

Zot van Azië?
5
Foto © Shu Uemura

Huidverzorging lijkt in Azië net altijd een stapje verder te gaan dan bij ons. Jammer genoeg is er nog geen adresje om de beroemde Koreaanse beautyproducten te kopen, maar voor de Japanse beautyproducten is er gelukkig Shu Uemura. Tijd om wat Geisha beautygeheimen te ontmaskeren ...

8tea5

Zot van Azië?
5
Foto © 8tea5

Aangezien thee uit Azië komt,is het niet zo verwonderlijk dat ze er al veel mee geëxperimenteerd hebben ginder. Uit een van die experimenten is bubble tea ontstaan. Ga'm vooral eens zelf ontdekken bij 8tea5, want ik kan het enkel beschrijven als een ice tea met blubberige balletjes in.

Pho 61

Als je in Vietnam bent geweest heb je waarschijnlijk ‘s morgens, ‘smiddags en ‘s avonds de Vietnamese noedelsoep ‘Pho’ gegeten. Nu vind je het typische streetfood ook in een leuk ingericht restaurantje in Antwerpen.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten