0

Valentine on the rocks

G
Drinks

7

Valentijn of ... het perfecte excuus om weer eens te klinken. Op je relatie, op je soulmate of op je fabulous single life. Hier vind je de geknipte cocktails!

Laat de rosé rustig verder chillen in de koelkast en ga voor een Valentine on the rocks. In deze cocktailbars vind je de perfecte mixtures om op 14 februari met je rode lippen van te sippen.

The Dirty Rabbit

Valentine on the rocks
7
Foto © New in Antwerp

In The Dirty Rabbit, een bar met een ruw kantje moet je op valentijn zeker eens de Bright Blue Eyes (Tanqueray Tangpur gin / hierbas / grapefruit soda / koriander siroop / citroensap / eiwit) bestellen. Barman Dries Botty creëerde dit drankje speciaal voor zijn vriendin, can you taste the love?

Dogma

Valentine on the rocks
7
Foto © Dogma

Zin om je een avond onder te dompelen in romantische roaring twenties en bijhorende uitbundige cocktails. Nestel je dan in de Chesterfields van Dogma. Liefst met een echte twenties cocktail in je hand, zoals de Manhattan.

Valentine on the rocks
7
Foto © Jigger's

Als je je liefje een subtiele hint wil geven moet je hem/haar meesleuren naar Jigger's. Bestel in deze gezellige speakeasy dan een Bijou. De Bijou combineert de kleuren van 3 verschillende edelstenen: gin voor diamant, vermouth voor robijn en chartreuse voor smaragd.

Charlie

Valentine on the rocks
7
Foto © Charlie

Klink bij Charlie op jullie gemeenschappelijke passie voor passie met een Passion Fruit Caipirinha! Hier zijn niet alleen de cocktails overheerlijk, de keuken maakt ook tot sluitingstijd lekkere midnight snacks.

Limonada

Valentine on the rocks
7
Foto © Limonada

Spring binnen bij Limonada om je lover en jezelf compleet te laten verassen! Ben je niet zo voor onverwachte suprises? Ga dan voor de beste Mai Tai van het Noordelijk Halfrond.

Le Toast

Valentine on the rocks
7
Foto © Marie France pr

Le Toast is nog maar net geopend in de Brusselse Galerie de La Reine, beneden kan je toast bestellen en op de 1ste verdieping kan je toasten in de bar Le Cocktail. Alleen al voor de romantische locatie is dit de perfecte plek om Valentijnsdag te vieren.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten