11

Uitblazen tijdens #MODEinOOSTENDE

G
Drinks / Food

#MODEinOOSTENDE zal opnieuw fantastisch zijn dit jaar. Belmodo en Visit Oostende hebben heel wat leuke zaken in petto, maar af en toe even rust kunnen we wel gebruiken.

Hoe kan dat beter dan op een leuk terrasje of met een heerlijke maaltijd voor je neus. No worries, wij zochten voor jou al de leukste, maar vooral lekkerste plekjes in Oostende uit! Je vindt ze trouwens ook allemaal terug op onze fabulous Belmodo Hotspots App.

Histoires d'O Oostende
11
Foto © Histoires d'O

Oostende is bijna een synoniem voor de zee. Bij Histoires d'O heb je een prachtig zicht over onze prachtige Belgische wateren terwijl je geniet van een culinair hoogtepunt. Probeer zeker eens hun dagverse garnaalkroketten uit!

Bistro La Galleria

La Galleria Oostende
11
Foto © La Galleria

Een andere hotspot met verrukkelijke garnaalkroketten is Bistro La Galleria. Te midden van de prachtige James Ensorgalerij serveert La Galleria je heerlijke gerechten zoals vispannetje 'Ostendaise'. Blijf misschien nog even hangen na #MODEinOOSTENDE want op maandag is het kreeftendag hier.

Belle de Jour

11
Foto ©
Belle de Jour Oostende
11
Foto © Belle de Jour

Zoek je meer seizoensgebonden keuken? Belle de Jour serveert het allemaal. Alles wat je hier op je bord krijgt is 100% biologisch en ook vegetariërs vinden hier hun zin. Belle de Jour hoort standaard tot de favorieten van Oostendenaars.

DiVino

11
Foto ©

Even weg zijn van het drukke Belgische leven kan bij DiVino. Je waant er je in het prachtige Toscane of in het Zuiden van Frankrijk terwijl je nipt van een glas hemelse wijn. Iedere dag opnieuw heb je er keuze uit een nieuwe dagsuggestie. Er is dus een grote kans dat je meer dan één keer langsgaat bij deze topper.

Enoteca Del Brebene

Enoteca del Berebene Oostende
11
Foto © Enoteca del Berebene

DiVino is natuurlijk niet de enige lekkere Italiaan in de Koninging der Badsteden. Enoteca Del Brebene serveert heerlijke antipasti en andere typische Italiaanse gerechten. Hou tijdens het eten nog een plaatsje vrij, want ook hun desserts zijn de moeite waard.

Cook & Roll

Cook&Roll; Oostende
11
Foto © Cook&Roll;

In de buurt van Jansseune Interieur? Vlabij vind je het coole Cook & Roll. De bistro biedt fantastische hamburgers aan met net ietsje meer punch. Het Pinterest-worthy interieur staat bol van de muziek- en rockabilly-invloeden, we like!

Brasserie Du Parc

11
Foto ©

Voor diegenen die het liever wat traditioneel hebben, is Brasserie du Parc perfect. Het restaurant ziet er heel erg authentiek uit met de echte art-deco-elementen. Alles ademt vintage terwijl je van hun gerechten geniet.

CultuurCafé De Grote Post

Cultuur Café De Grote Post Oostende
11
Foto © Cultuur Café De Grote Post

Een ander uiterste is dan CultuurCafé De Grote Post. Het moderne en imposante interieur belooft veel en die beloftes worden ook waar gemaakt. Je eet er biologische en lokale producten terwijl er een grote kans is dat er een theatervoorstelling aan de gang is.

De Lunchbar

11
Foto ©

Een lichtere lunch eetje bij De Lunchbar in Oostende. Verse en lekkere groenten staan hier centraal. Hier ben je verzekerd van een goeie dosis vitamines. Zoek zeker hun zonnig en gezellig terras op!

Are you ready for #MODEinOOSTENDE?
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo