0
Ensor 14 Oostende

Tiany's favorieten van #MODEinOOSTENDE

G
Fashion

2

Wij kijken alvast uit naar #MODEinOOSTENDE 2016. Samen met Belmodo ontdek je de beste hotspots van de badstad. Ook Tiany is weer van de partij!

Onze Belmodo Blogger Tiany Kiriloff verloor al even haar hart aan onze Belgische Kust. Ze toonde je een tijdje terug haar favoriete hotspots aan de kust. Nu vertelt ze je graag meer over haar lievelingsplekken in de Koningin der Badsteden, Oostende.

Lolotte

Om leuke decoratie te spotten en daarna te shoppen, gaat Tiany bij Lolotte langs. Ze vindt er niet alleen stijlvolle zaken voor haar eigen huis, maar ook toffe items voor haar kleine spruiten. Je vindt er uniek speelgoed en prachtig Scandinavisch design

Ensor14

Ensor 14 Oostende
2
Foto © Ensor 14

Voor hippe en unieke merken ben je volgens Tiany aan het juiste adres bij Ensor14. Alle kledij is ultra stijlvol, maar toch is er altijd wel iets fun aan. Hier ga je dus niet buiten met een saaie outfit! Voor speciale schoenen, springt ze ook nog eens binnen bij Ensor14 shoes.

Charlie

Niet alleen Tiany loopt er graag stijlvol bij. Otilia, Yelena en Eloise hebben ook graag stijlvolle schoenen aan hun voeten. Voor haar drie meisjes gaat Tiany sowieso eens langs bij Charlie in Oostende. 

Delvaux

Bij Belmodo proberen we zoveel mogelijk Belgische ontwerpers te steunen en dat is niet anders bij Belmodo Blogger Tiany. Delvaux bestaat al bijna 200 jaar en in die tijd brachten ze al heel wat iconische en fantastische collecties uit. 

Saints & Bullies

We kennen Tiany als een van de meest stijlvolle Belgische it-girls. Haar dochtertjes zijn ook goed bezig om later op best-dressed lijsten terecht te komen. Bij Saints & Bullies vinden ze fantastische outfits van 100% Belgische labels

Sofism

Echte fashionista's gaan langs bij Sofism wanneer ze in Oostende zijn. Tiany vindt er altijd wel een nieuwe outfit of een leuk paar schoenen. Alles is er super fashionable, maar toch betaalbaar! Uitbaatster Sofie helpt je graag verder in je zoektocht naar de juiste items.

Pied de Poule

Tiany haar laatste favoriet is Pied de Poule. Deze multibrandstore verkoopt de beste merken en designer items. Wat je hier vindt geeft sowieso meer cachet aan je garderobe! Je vindt er alle stijlen terug die je je kunt bedenken.

Er zijn natuurlijk nog veel leuke hotspots in Oostende, maar deze springen er toch wel uit voor Tiany. Zou je nog andere hotspots willen ontdekken? Dan kan je terecht op onze handige Belmodo Hotspots App. Daar vind je niet alleen hotspots in Oostende, maar ook in andere bad- en grootsteden.

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten