0
Srprs.me: Tested & ...

Srprs.me: Tested & ...

G
Sleep

1

Srprs.me nodigde Lize Feryn en mezelf uit om op reis te vertrekken naar #DestinationUnknown. Dat moet je ons geen twee keer vragen, ready set go!

Wat is Srprs.me?

Srprs.me regelt je reis én een goed verblijf, maar jij ontdekt je bestemming pas op de luchthaven. Het enige wat jij moet bepalen is de datum wanneer je kan vertrekken. Op basis daarvan kan je checken of de actuele prijs past binnen jouw budget. Geef door wat je echt niet wilt of in welke steden je al bent geweest, vervolgens gaan ze op zoek naar een vliegticket, een bestemming en een tof hotelleke. Heb je een vraag, dan kun je altijd bellen of mailen. Bye bye vakantiestress!

"Stop control-freaking your trip."

Ik hoor je al denken, ‘maar hoe weet ik dan of ik een dikke pull moet meepakken of niet?’, no worries, zeven dagen voor vertrek krijg je het weerbericht van jouw bestemming toegestuurd. Daarna krijg je een kraslotje via de post, onder de kraslaag zit een code, waarmee je jouw bestemming pas op het vliegveld onthult.

My experience

Ik ben een maagd en vooraleer je shocked opkijkt, heb ik het hier wel degelijk over het sterrenbeeld en ben ik niet van plan om de hoofdrol te scoren in 40 Year Old Virgin part two.

Soit, ik ben dus maagd en als ik de Flair-horoscoop deze week mag geloven, houd ik niet van verrassingen. En gelijk hebben ze! Laat ons zeggen dat ik me graag op de dingen voorbereid, als er iets niet gebeurt volgens plan, weet ik me vaak geen houding te geven en ontstaat er een kleine kortsluiting. Ik spreek hier niet over verandering van een maaltijd he, maar op vakantie vertrekken naar #DestinationUnknown was voor mij toch niet zo vanzelfsprekend.

Verrassingen zijn dus initieel niets voor mij, laat ons zeggen dat ik me graag op de dingen voorbereid, de avond voordien heb ik dan ook amper een oog dichtgedaan, al kan dat ook liggen aan de nachtelijke geluiden van mijn kompaan Lize Feryn.

Het voelt een beetje aan als de eerste school- of werkdag, je hebt er ontzettend veel zin in, maar je doet het ook wat in je broek van de stress én de eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik die ochtend tot 6 keer naar het toilet moeten gaan. Eens het krassen begint, gierden de zenuwen uit mijn lijf, Lize was dan weer de ‘chillheid’ zelve. 

En de bestemming is *drum rolls* Madrid! Maar dat wist je al he, anyways, we konden ons eigenlijk geen betere bestemming bedenken, 40 graden Celsius and gays everywhere! Heb je zelf ook geen tijd om alles voor te bereiden en moet je er echt even tussenuit? Boek dan zeker een reisje via Srprs.me, ik kan het alleen maar aanraden and I’m sure you won’t regret it!

Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten