0

PFW: The fashion-foodie guide

G
Coffee / Sleep / Food / Drinks

9

Niets missen van PFW? Wil je de fashion scene 24 op 24 volgen? In deze restaurants kan je alvast zien waar en hoe de fabulous few eten.

Oké Alice Gold, mijn koffers staan klaar! Nu nog de volgende adresjes reserveren en dan wordt het een week lang mijn ogen de kost geven op en naast de runway! Want wie wil er nu een seconde van de fashion action missen?

PFW: the fashion foodie guide
9
Foto © Handpcik

Als het voor jou vooral draait om sterren spotten dan boek je nu al best een tafeltje bij L’Avenue. Kim Kardashian, Kayne, Rihanna, Katie Holmes, en ga zo nog maar even door ... komen hier allemaal over de vloer. Het eten is duur en niet echt bijzonder maar je ogen gaan wel kunnen smullen.

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © zimbio

Frenchie

Toch eerder iemand die ook een lekkere maaltijd en een goed wijntje apprecieert? Schuif dan aan bij Frenchie. Daar heb je bovendien de kans om naast Anna Wintour, Vanessa Paradis of Gwyneth Paltrow te zitten.

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Frenchie

Café de Flore

Wil je de modellen eens van dichtbij bestuderen, ga dan langs het beroemde Café De Flore. Sinds Kate Moss hier graag kwam uitblazen in haar hoogdagen, volgde de rest van de supermodellen haar voorbeeld. Nu maak je vooral kans om er Cara Delevinge of Adriana Lima te spotten.

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Marco Polo's travels

Meteor Foodtruck

Geen tijd in je overvolle schema voor een lange lunch of een uitgebreid diner? Rep je dan tussen de shows naar de Meteor Foodtruck. Altijd present op Paris Fashion Week met gezonde to-go hapjes. Plus het kraampje komt uit België dus je steunt hiermee #TeamBelgium!

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Meteor Foodtruck

Davé

Een legendarische spot voor de fashion insiders is natuurlijk Davé. Maar wees gewaarschuwd, zelfs Leonardo Dicaprio mocht 20 minuten wachten op zijn tafeltje ... dat is dan meteen ook de charme van dit gezellige no-nonsense restaurant, waar iedereen gewoon zichzelf kan zijn.

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Wouworld

Le Meurice

Als je budget het toelaat mag je Le Meurice zeker niet missen. In dit luxueuze hotel kan je royaal dineren en ondertussen kijken wat Ana Wintour of Carine Roitfeld bestellen. 

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Le Meurice

Hôtel Costes

PFW the fashion foodie guide
9
Foto © Hôtel Costes

Drinks after? Ga dan naar Hôtel Costes. Het stikt er van de editors, modellen en fashion vips (SJP!) die van een fancy glas spuitwater genieten of van een cocktail natuurlijk.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten