0

Op honeymoon naar Aruba

G
Sleep

8

Droom jij ook van een huwelijksreis naar op een tropisch eiland? Marie en Bart mochten dankzij Belmodo op onvergetelijke honeymoon naar Aruba.

Op de wedstrijdpagina van Belmodo valt altijd heel wat moois te winnen, maar met sommige wedstrijden overtreffen we zelfs onze eigen stoutste verwachtingen. Zo gaven we onlangs een reis naar Aruba weg, gewoon, because we can. Marie en Bart waagden hun kans, wonnen de wedstrijd en vierden hun huwelijksreis op de Caraïben in plaats van in Italië. Van een dreamy honeymoon gesproken!  

Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe
Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe

Voor zij die al op Aruba zijn geweest, is het geen geheim meer: heaven is a place on earth en je vindt het in de Kleine Antillen! Het zonnige tropische eiland is met zijn torenhoge palmbomen, parelwitte stranden, helblauwe water en schattige felgekleurde huisjes hét prototype van een aards paradijs

Marie en Bart logeerden in het adults only-deel van het Renaissance Aruba Resort, een luxueus hotel dat ligt aan een van de mooiste privéstranden ter wereld. Het Renaissance Aruba Private Island wordt bevolkt door honderden flamingo's en is een echte droomplek voor liefhebbers van de roze diertjes. Ook de fashion lovers (he-llo!) komen er aan hun trekken: op wandelafstand van het hotel vind je een grote mall met prachtige boektiekjes. Wedden dat je een designer piece rijker bent nog voor je Gucci, Prada of Chanel kan zeggen?

"De lokale bevolking van Aruba is zeer warm en gastvrij, en praat bovendien Nederlands! We voelden ons meteen op ons gemak op het eiland."
Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe
Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe

Omdat Marie en Bart niet graag stilzitten, hadden ze op voorhand uitgebreid geresearcht wat er allemaal te doen is op Aruba. Zo gingen ze in de woestijn op pad met een UTV, maakten ze een tochtje met een catamaran, gingen ze vissen met locals en doken ze in een onderzeeër naar oude scheepswrakken.  

“We hadden wel verwacht dat Aruba een waar paradijs zou zijn, maar vreesden een beetje dat we ons zouden vervelen. Niets was minder waar!”

Ze bezochten ook de Alto Vista-kapel en het zogenaamde Donkey Sanctuary en dansten 's avonds met hun voeten in het zand op het Love Festival.

De plek die echter het meeste indruk maakte was de California Lighthouse. De vuurtoren werd meer dan honderd jaar geleden gebouwd nadat er een Californisch schip tegen de rotsen was beland, maar werd – op z'n Caraïbisch – nooit volledig afgewerkt. Je vindt er ook Trattoria El Faro Blanco, een heerlijk Italiaans restaurant waar je op het terras geniet van een adembenemende zonsondergang.  

Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe
Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe
Op honeymoon naar Aruba
8
Foto © Marie Himpe
“We kunnen echt enkel positieve zaken zeggen over onze reis naar Aruba: het hotel was prachtig, op het eiland valt er heel wat te beleven en we hebben heerlijk gegeten. En de cocktails waren er goedkoop! (lacht)”Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten