0

Op deze terrasjes wil jij gezien worden

G
Drinks

1

Het is tegenwoordig echt terrasjesweer en we love it! Als je op zoek bent naar enkele zonnige terrasjes in Gent, Antwerpen of Brussel ben je hier aan het juiste adres.

Gent

Een terrasje doen in Gent tussen al die historische gebouwen is toch zalig? Gentenaar of toerist, we zitten allemaal graag aan de Graslei, maar soms kan je daar geen plaats bemachtigen. Geen nood! Volgende terrasjes zijn minstens even gezellig en zonnig.

Het Vooruit terras

Zowel overdag als 's avonds is het heerlijk vertoeven op het zomerterras van de Vooruit. Aan de rand van het centrum van Gent zit je perfect op dit gezellige terras. Op amper een minuutje wandelen van de winkels. Er is veel groen aanwezig dankzij de groentoren en het terras heeft leuke gekleurde stoeltjes, die het terras een gezellige urban vibe geven. Perfect om even tot rust te komen.

  • Sint Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent

Bar Jan Cremer

Geliefd en gekend door de studenten in Gent is Bar Jan Cremer. Op het Kramersplein heb je altijd erg lang zon. De oranje klapstoelen van Bar Jan Cremer geven je een zomers strandgevoel. Je kan er heerlijke homemade ice tea's drinken, biodrankjes, koffie en lekkere broodjes en bagels.

  • Kramersplein 5, 9000 Gent

Antwerpen

Antwerpen kennen we vooral van al die toffe winkels, maar af en toe hebben we toch een pauze nodig tijdens al dat shoppen. Er is geen betere manier om te pauzeren dan op een leuk zonnig terras met een fris drankje in de hand.

Barnini

Barnini is een welgekende hotspot in Antwerpen. Befaamd  om haar gezelligdheid en heerlijke bagels. Maar ze hebben ook een super leuk terrasje, klein maar daarvoor niet minder goed om van het zonnetje te genieten.

  • Oude Vaartplaats 10, 2000 Antwerpen

Café Storm

Op het gelijkvloers van het MAS vind je een prachtig terras met een spectaculair uitzicht. Je kijkt uit op 't Eilandje en de jachthaven, perfect om van de zon en het zicht te genieten Zowel 's middags als 's avonds is het er aangenaam zitten.

  • Hanzestedenplaats 5, 2000 Antwerpen ('t Eilandje)

Coffeelabs

Voor een coffeebreak met zon zit je goed bij Coffeelabs. In een zijstraat van de Meir vind je deze verborgen hotspot. Helemaal geschikt om je voeten even te laten rusten en van een koffie te genieten.

  • Lange Klarenstraat 19, 2000 Antwerpen

Brussel

In onze bruisende hoofdstad zijn er tal van terrasjes, wij kozen er 3 gezellige zonneplekjes uit.

Le Fontainas

In hartje Brussel vind je Le Fontainas. Met een authentiek seventies decor, divers clienteel en groot terras zit je hier perfect om de Brusselse sfeer op te snuiven. De cocktails zijn er erg betaalbaar én lekker. Ze zijn ook open op zondag.

  • Kolenmarkt 91, 1000 Brussel

Beursschouwburg

In cultureel centrum de Beursschouwburg valt er altijd wel wat te beleven. Er wordt regelmatig iets georganiseerd op het dakterras. Dat zorgt voor entertainment, cultuur, drankjes en een fantastische sfeer.

  • Auguste Ortsstraat 20-28, 1000 Brussel

Le Petit Canon

Dit is er eentje voor de wijnliefhebbers onder ons. Le Petit Canon is een kleine gezellige wijnbar in Elsene. Je drinkt er de lekkerste wijn en geniet er van heerlijke kaas en slaatjes. Le Petit Canon is een erg pitoresk gebouw met een klein maar leuk terras.

  • 91 rue Lesbroussaert, 1050 Brussel

Waar ga jij het zonnetje meepikken?

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten