0
Nieuwjaar vieren in Oostende

Nieuwjaar vieren in Oostende

G
Drinks / Food

1

Bye 2017 and hello 2018! De overgang van oud naar nieuw mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Wij zetten daarom de leukste oudejaarsgo-to’s in Oostende op een rijtje!

Let's dance

NYE Deluxe

Wil jij 2018 starten in stijl? Dan ben je bij NYE Deluxe aan het juiste adres! Het Kursaal Oostende huisvest ook dit jaar weer de grootste New Years Eve Party aan onze Belgische kust. Dans er op de beats van onder andere Sven Ornelis, DiMaro, Dorothee Vegas & Like Maarten (Q-Music) en Yves Deruyter!

Formules:

  • Regular ticket (€ 29,00): toegang + toilet.
  • VIP ticket (€ 60,00): Toegang VIP + vestiaire + party gadgets + glas champagne.
  • VIP tafel (€ 650,00): 8 toegangstickets + 3 flessen sterke drank (70cl) met frisdrank of champagne + hapjesbord + party gadgets + toilet + vestiaire.
  • Diner formule (€ 90,00): walking dinner waarbij dranken zijn inbegrepen (menu) + toegangsticket.

Let it sparkle

Het is een ware traditie geworden: het nieuwe jaar inzetten onder de fonkelende lichtjes van het vuurwerk op het strand van Oostende. Om klokslag twaalf uur wordt de lucht boven de Noordzee omgetoverd tot een waar kleurenpalet. Het vuurwerk vindt plaats voor het Kursaal en is volledig gratis

Good food

Au Grenache

Bij Au Grenache kan je op oudejaarsavond voor € 110,00 p.p. heerlijk gastronomisch genieten van een uitgebreid menu in een gezellig decor. 

Vingt- et-un

Culinair genieten op een unieke locatie in Oostende? Bij Vingt-et-un kan het allemaal! Dit restaurant is gevestigd in het casino van Oostende en biedt op oudjaar een overheerlijk menu met aangepaste wijnen aan voor € 135,00 p.p.. 

TAO

Lekker eten en erna een stevige afterparty? Restaurant TAO heeft het helemaal begrepen! TAO biedt een menu aan van € 69,00 p.p.. Na een overheerlijke maaltijd is het tijd om je te begeven naar de dansvloer in Club Nice, dat onderdeel uitmaakt van het TAO-concept. Fun verzekerd! 

Genoeg toffe plekken dus om 2018 aan ‘t zeetje stevig in te zetten. Alvast een Happy New Year! 

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten