0
Nieuwjaar vieren in Gent

Nieuwjaar vieren in Gent

G
Drinks

1

Vier de overgang van oud naar nieuw dit jaar in het wondermooie en gezellige Gent. Vrie wijs!

 

Eerder vertelden we je al waar je in Antwerpen, Oostende en Brussel moest zijn bij de overgang van oud en nieuw. Dit keer nemen we je mee naar Gent!

Let's dance

Charlatan

Een echte aanrader op oudejaarsavond is de spetterende NYE party van de Charlatan. Hier zing je de eerste dagen van het nieuwe jaar in gang. De line-up? Koentje, Rakesh aka Black Jack 9000, Davidov, Nadiem Shah, El Gringo, Porn Georges and Red D. Stuk voor stuk dj’s die je in 2 verschillende zalen de benen van onder je lijf doen dansen. Je scoort al een ticket voor € 12,00.

Soirée Bourée

Soirée Bourrée is een Genste oudejaarsklassieker. De deuren openen om 22:00 op de beats van dj Deya XL die de sfeer er meteen in brengt. Na de confetti, champaign showers en nieuwsjaarszoenen is het tijd om Aérokorda et Les Autres te verwelkomen. Stevige dansmuziek met een Ierse inslag laten de party people in De Centrale volledig uit hun dak gaan. Dit jaar is ook Pablo Golder, de man die iedereen betovert met zijn accordeon, van de partij. Een toegangsticket kost € 18,25.

Nova

Last but nog leastKozzmozz & Moonday present: Nova.  Ook dit jaar wordt de Eskimofabriek opnieuw omgetoverd tot de place to be on New Year’s Eve. Be prepared voor een trip door de ruimte en dat tijdens de overgang van oud naar nieuw. Dit jaar kan je terecht in de Hydrogen Room waar dj’s als Twan, Spacid, Rebekah, Dax J, Overmono en I Hate Models hun set voor jullie spelen. Naast de Hydrogen Room is er ook nog de Carbon Room waar o.a. dj’s Secret Cinema, Goldfox, Lebowski, Nelsøn, Gary Beck en Nico Morano aanwezig zullen zijn. Een toegangsticket voor de Eskimofabriek kost € 26,00. 

Let's sparkle

Een fonkelende hemel vol felle kleuren, wie wil dat nu niet tijdens de overgang van oud naar nieuw? Portus Ganda is the place to be om klokslag 00:00. Volgens de inwoners van Gent is het eindejaarsvuurwerk een absolute must! 

Good food

Belga Queen

Zet 2018 in stijl in met een uitgebreid vijfgangendiner bij Belga Queen aan de Gentse Graslei. Dit restaurant staat gekend om z’n uitmuntende gerechten en verse ingrediënten. Prijzig (€ 130,00 per persoon), maar z’n geld meer dan waard!

Oudejaarsmenu Amadeus

Wie liever niet te diep in de buidel tast op oudejaarsavond kan bij Amadeaus terecht voor spareribs à volonté. Voor maar € 49,00 per persoon krijg je er een menu om U tegen te zeggen voorgeschoteld. Geen zin in spareribs? Je kan er ook gegrilde kipfilet of gamba’s bestellen. Daarna kan je genieten van een heerlijk uitgebreid dessert of koffie en thee met versnaperingen. Keuze genoeg dus! Middernacht wordt er zelfs gevierd met een glas nieuwjaarsbubbels! 

Alvast een spetterend 2018 gewenst!

Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten